Hitta ett billigt barbord – Våra bästa tips

Barbord behöver som sagt inte vara särskilt dyra, men man behöver i regel ta till några knep för att kunna komma riktigt billigt undan. I denna artikel har vi samlat några sådana knep, för att göra det lättare för vem som helst att hitta ett billigare barbord.

>> Klicka här för att se hela sortimentet av barbord hos Trendrum

Bra tipsFörsök bygga ett barbord själv
Detta är ett jättebra alternativ för alla som är händiga och pyssliga av sig, och har tillgång till trä eller andra byggmaterial.

Försök göra om gamla möbler till ett barbord
Även detta är ett alternativ främst för den händige eller byggintresserade. T.ex. kan man ju göra om ett gammalt vanligt bord till ett barbord, pallar eller bokhyllor till barbord, och så vidare.

Väljer du något av dessa alternativ är den stora fördelen att du kommer att få ett väldigt unikt barbord som ingen annan har.

Köp begagnade barbord

Möjligheterna att hitta begagnade barbord till väldigt bra priser är nämligen väldigt goda. Dessa barbord säljs t.ex. via säljes annonser på Internets olika annonsmarknader, som Blocket och liknande. Givetvis kan man även fräscha upp och göra om även begagnade barbord som man köper något om man vill det.

Titta i lågpriskedjorna

Flera av de lågpriskedjor som säljer möbler i Sverige idag har nämligen några barbord i sina sortiment. En del har även matchande barstolar, om det skulle behövas. Att besöka kedjor som IKEA, Rusta och liknande rekommenderas därför. Visserligen byts deras möbelsortiment ut med jämna mellanrum, men det är trots detta inte ovanligt alls att man hittar barbord i dem.

Köp ett barbord via nätet

Att köpa det mesta via nätet blir ju idag billigare än om man köper samma vara i en vanlig butik, och möbler och barbord är inget undantag. Ta därför gärna en titt i nätbaserade möbelbutiker för att se om inte någon av dem kan ha ett både snyggt och prisvärt barbord som passar dig!