Några tips att ha i åtanke när du ska välja ett barbord till ditt hem

Som sagt kan ett barbord vara ett riktigt trevligt tillskott till många hem. De allra flesta som bestämmer sig för att skaffa ett barbord har dock inte så stor erfarenhet av detta, vilket kan göra att det känns svårt att veta vilket barbord man egentligen bör välja. Därför kommer här några tips gällande detta:

>> Klicka här för att se hela sortimentet av barbord hos Trendrum

3431235522_ff43908351Välj ut platsen där barbordet ska stå i förväg
Var du kommer att ställa barbordet kan nämligen påverka hur stort och hur högt barbordet får vara. Så titta på hur mycket plats du har över där bordet kommer att ställas, samt om det redan finns något annat där (t.ex. en köksö eller liknande, då kan det ju vara snyggt om allt har samma höjd).

Tänk även på att området där bordet ställs inte bör ge ett allt för ”fullproppat” intryck, det kan istället vara bättre att låta det vara lite luftigt, då detta i regel ser bättre ut.

Tänk på vilken stil rummet eller området där du vill ställa bordet har

Om du vill ställa ditt nya barbord i ett rum eller område som har en modern stil, bör du ju helst välja även ett barbord i modern stil, medan ett barbord som ska ställas i ett mer gammaldags rum bör ha en lite mer gammaldags look och stil. Det kan även vara smart att välja ett barbord i samma färgskala som resten av inredningen och så vidare. Så ta en titt på hur rummet eller området där du vill ställa ditt nya barbord ser ut, och ha detta i åtanke när du gör ditt val!

Läs på om olika material

Barbord kan nämligen tillverkas i en rad olika material, och vissa av dessa material är betydligt mer hållbara och lätta att sköta om och rengöra än andra. Så välj även materialet som du vill att barbordet ska vara gjort i med omsorg.

Titta i flera olika butiker

Detta är ett bonustips för alla som vill undvika att spendera allt för mycket pengar på sitt nya barbord. Samma barbord, eller åtminstone väldigt liknande barbord, säljs nämligen ofta i ett flertal olika butiker, vilket innebär att man bör ta en titt i flera butiker, och jämföra priserna i dem, om man vill komma så billigt undan som möjligt.